KİTAP TANITIM: İSİMSİZ: BİR SUÇ ROMANI / NECMİ ŞEN

Karina Kitap etiketiyle yayınlanan Necmi Şen imzalı kitabın tanıtım yazısıdır.

Küçük kızının yoğun bakımda yatmasına sebep olan adamları bulmak için baştan aşağı evrim geçiren bir baba… Araç çalar, suça bulaşır… Doğru adamları bulabilmek için ağlarını genişletir… O artık bir babadan çok bir suçlu, bir çete üyesidir… Tek bir amaç uğruna hayatını dahi ortaya koyar: Kızının üniteye bağlı olarak yaşamasına sebep olanları bulmak… Diğer taraftan hiçbir arama, kurtarma çalışmasından sonuç çıkmayınca kaybolan genç bir kızın dosyasına özel olarak atanan ünlü bir başkomiser… Namıdiğer ketenli başkomiser; bisküviyle beslenir, araçta uyur, cesetlerle konuşur, aşktan hiç anlamaz… Lakaplardan nefret eder ama ona “Kâhin” derler…. İki farklı adam, birbirlerinden habersiz çok farklı bölgelerde peşine düştükleri suçlular… Akıl oyunlarının iki ustası… Amansız bir kovalamaca… Soru şu: Kim önce bulacak? Baba mı?

Yazarın biyografisi

13 Ocak 1979 doğumlu olan Necmi Şen, İstanbul Kartal’da dünyaya gelmiştir. Gençlik yılları mermer  maden ocağında fabrikalarda geçen yazar, okumaya bu yıllarda başlamıştır. Lise ve üniversiteyi açık öğretimden tamamlamıştır. İki çocuk babasıdır.  Edebiyat sevgisiyle denemeler yazmaya ilk şiirle başlamıştır. Daha sonra kısa öyküler yazarak yarışmalara katılmış, Özgür Pencere Edebiyat Derneği’nin düzenlediği “Genç Kalemler” yarışmasında Deniz Gezmiş’e atfen yazdığı “Deniz’in Sesi” adlı öyküsüyle birinci seçilmiştir. Öykü derneğin dergisinde yayınlanmıştır.

Yazmak için çok okumaya inanan yazar ilk büyük eser olarak gördüğü çalışmasını tamamlamak için altı yıl çalışmıştır. Önceleri bir mahalle hikayesi yazmak için kolları sıvayan yazar başından geçen bir gasp olayı sonrası rotayı suç romanına çevirmiş ve İSİMSİZ adlı ilk romanını yazmıştır.

Halen fabrikada üretimde çalışmakta olan yazar ilk eserinin devamı olan üçlemeyi tamamlamak için yazmaya devam etmektedir.

 

 

Diğer Yazılar

DİKTATÖRLERİN DÖNÜŞÜMÜ: NEDEN DİKTATÖRLER ZAMANLA DAHA DA KÖTÜLEŞİYOR?

(Editörden: Kaushik Bashu’nun bu ilginç makalesini Oxford Open Economics’den alıntıladık. Makaleyi çeviren Erdem Tolga’nın değerli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir